Loading...
Support2017-11-10T15:57:16+00:00

Support

Check IT Computerservice Hengelo is uw vertrouwde computerhulp in Twente!

Computerhulp Hengelo

Misschien loopt u wel eens tegen de volgende vragen aan:

– Hoe krijg ik de foto’s van mijn camera op mijn computer?
– Hoe kan ik namen en adressen als contacten in Outlook toevoegen?
– Hoe moet ik internetbankieren?
– Hoe kan ik een bijlage aan een e-mail toevoegen?
– Hoe kan ik surfen op internet?

Op deze en andere vragen heeft Check IT Computerservice alle antwoorden in een training op maat. Wij geven als uw vertrouwde computerhulp in Hengelo verschillende trainingen. Deze vinden één op één bij u thuis plaats, of als u met meerdere personen bent in een groep. Dit kan natuurlijk bij u thuis, maar in een wijk- of ontmoetingscentrum in Hengelo of omgeving is ook mogelijk. De trainingen worden afgestemd op uw wensen en u werkt altijd op uw eigen computer.

Oplossingen

Natuurlijk helpt Check IT Computerservice Hengelo u als erkende computerhulp graag bij het oplossen van allerlei kleine problemen. Door op onderstaande button te klikken, vindt u de antwoorden op diverse vragen. Denk aan kleine dingen die u kunt tegenkomen op uw pc en die eenvoudig op te lossen zijn. Soms kunt u uw eigen computerhulp zijn!

Na het installeren van Teamviewer zijn wij in staat om u op afstand u als computerhulp te assisteren met computerproblemen.

– Installeer het programma via de button.
– Geef de login gegevens door aan CI CS

Scan uw computer geheel gratis en eenvoudig op: www.scancircle.com/nl

Mocht u er niet uitkomen met de antwoorden die u hier vindt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u altijd verzekerd zijn van een vlekkeloos werkende computer? Misschien is een onderhoudscontract dan iets voor u. Kijk even op de pagina reparatie en onderhoud voor meer informatie hierover. Wij komen dan elk half jaar langs om uw computer helemaal na te lopen en de laatste versies van onderhoudssoftware bij te werken.

Contact

Wilt u meer weten over computerhulp in Hengelo of heeft u andere vragen? Bel dan Check IT Computerservice Hengelo op telefoonnummer 074-250 13 96 of stuur een e-mail naar info@ci-cs.nl.