Verkoop2017-11-10T15:46:51+00:00

Verkoop

Check-IT Computerservice Hengelo is uw vaste adres voor software en hardware. Onder hardware vallen vaste computers en laptops, maar ook alle bijbehorende apparatuur. Wij kunnen u adviseren over wat de beste keus is voor uw computergebruik.

Vaste computer

Misschien wilt u graag een vaste computer kopen; een monitor, computerkast, toetsenbord en muis. Wij kijken dan samen met u naar uw wensen en eisen voor de pc. Er zijn veel verschillende soorten vaste computers, maar het hangt van uw computergebruik af wat de beste keuze is. Misschien spelen ook de kosten een rol als u een computer wilt kopen. Dat nemen we dan natuurlijk mee in het plaatje.

Laptop

U kunt er ook voor kiezen om een laptop te kopen. Daar zit alles in; monitor, toetsenbord, muis én computer. Een laptop kopen heeft een aantal voordelen. Hij is in de eerste plaats natuurlijk handzamer, omdat u hem kunt verplaatsen. Stel dat u lekker op de bank voor de televisie wilt werken of dat u buiten in de tuin even uw e-mail wilt lezen. In die situaties kunt u ervoor kiezen om een draagbare computer te kopen.

De webshop

Bij Check IT Computerservice Hengelo hebben we een prachtige webshop waar u allerlei software voor uw computer kunt kopen! Neem eens een kijkje in onze webshop voor actuele aanbiedingen.

Installatie

Natuurlijk staat u er niet alleen voor als u een computer gaat kopen. Alle door u gekochte producten worden in de regio Twente werkend bij u geïnstalleerd. Wat u via ons aanschaft, wordt door ons geïnstalleerd en dus optimaal werkend afgeleverd. (Dit geldt niet voor dingen die u in onze webshop koopt. Daar vindt u alleen software.) Misschien is een onderhoudscontract wel iets voor u. Kijk dan even op de pagina reparatie en onderhoud.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u vragen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze om een computer te kopen. U kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 074-250 13 96. Stuurt u liever een e-mailtje? Dat kan natuurlijk ook. Doe dit dan naar info@ci-cs.nl.