Wi-Fi2017-11-10T15:34:22+00:00

WiFi

Wat is Wifi?

Wifi staat voor ‘wireless fidelity, wireless internet’, oftewel: een draadloze internetverbinding. Vroeger ging internet nog via de kabel, maar tegenwoordig hebben de meeste mensen wifi. Het is handig omdat u niet meer vast zit aan een snoer. U kunt de pc of laptop neerzetten waar u maar wilt, zonder dat u rekening moet houden met de kabel. Dat geeft u veel meer vrijheid. Ook voor internet op uw smartphone of tablet is een wifi-verbinding handig. Dan kost het u geen geld uit uw databundel, omdat u meteen contact heeft met het wifi-netwerk. U kunt met een draadloos netwerk dus onbeperkt internetten. Wij installeren een draadloos netwerk voor u zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Draadloos netwerk installeren

Heeft u een internetabonnement afgesloten bij KPN, Telfort of XS4ALL? En kijkt u als een berg op tegen het installeren van internet, telefoon en televisie (de zogenaamde all-in- one-pakketten)? U hoeft zich geen zorgen meer te maken! Check IT Computerservice Hengelo is er voor u om alles voor uw aansluiting te regelen en een draadloos netwerk te installeren. U hoeft helemaal niets zelf te doen, wij installeren de programma’s op uw computer en zorgen dat uw wifi optimaal werkt. Wij hebben jarenlange ervaring in het installeren van een draadloos netwerk en wij gaan pas weg wanneer alles werkt.

Kosten

De basisinstallatie kost €55,-. Als u daarnaast nog aanvullende wensen heeft, dan helpen wij u natuurlijk graag. Dit bedrag geldt voor een basisinstallatie waarbij uw huis voldoet aan de benodigde voorwaarden. U kunt dan denken aan de juiste kabelaansluiting, een werkend KPN-signaal, enzovoorts. Het kan zijn dat er een andere situatie op u van toepassing is. Dit is geen probleem, we bespreken graag de mogelijkheden voor het installeren van een draadloos netwerk met u. Er is heel veel mogelijk.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het laten installeren van een draadloos netwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u. Check IT Computerservice Hengelo is bereikbaar op telefoonnummer 074-250 13 96, maar als u graag een e-mail wilt sturen, kan dat naar info@ci-cs.nl.